Intergas Xtreme 36 Combi-ketel CW5

Aanbieding!
Gratis verzending boven €150,-
Betalen via iDeal en PayPal
Altijd de beste aanbiedingen

1,350.00 1,199.00

Beschrijving

Intergas Xtreme 36 cw5 kopen bij Gewoshop!

De Intergas Xtreme 36 hr combiketel is de nieuwste centrale verwarmingsketel van het merk Intergas. Niet alleen het moderne, strakke uiterlijk is kenmerkend voor deze ketel, maar ook met de geweldige prestaties blinkt de Xtreme 36 zeker uit.

Dankzij het hoge rendement hoeft u minder energie te verbruiken en ondertussen hoeft u niet in te leveren op comfort. Hiermee laat deze variant vele voorgangers ver achter zich. Wilt u meer wooncomfort, geld besparen en tegelijkertijd aan het milieu denken? Kies er dan voor om de Intergas Xtreme 36 cw5 te kopen!

 

Artikelnummer 015114
Nom. vermogen 80-60 °C kW 32,10
Nom. belasting onderwaarde kW 3,60 – 32,70
Nom. belasting bovenwaarde kW 4,00 – 36,30
Min. werkdruk bar 0,50
Gaskeur HR
Gaskeur NZ
CW label 5
Max. gasvoordruk mbar 30
Min. gasvoordruk mbar 20
Nom. vermogen tapwater kW 32,10
Nom. belasting onderwaarde tapwater kW 3,60 – 32,70
Nom. belasting bovenwaarde tapwater kW 4,00 – 36,30
Warmtapwatercapaciteit bij 60 °C l/min 9
Warmtapwatercapaciteit bij 40 °C l/min 17
Tapdrempel l/min 1,50
Voedingsspanning V 230
Gewicht kg 36
Hoogte mm 826
Breedte mm 450
Diepte mm 277
Capaciteitsprofiel XXL
Energie-efficiëntieklasse ruimteverwarming A
Energie-efficiëntieklasse waterverwarming A

Kies voor efficiëntie met de Xtreme 36!

Wat maakt de Intergas Xtreme 36 nou anders dan andere centrale verwarmingsketels? Dat is de warmtewisselaar. U kunt de wisselaar zien als het hart van de ketel. Waar de meeste varianten enkel over één wisselaar beschikken, beschikt deze er maar liefst over twee. Het systeem in de warmtewisselaar zorgt ervoor dat rookgassen worden afgekoeld, waardoor de condensatiewarmte op de juiste manier kan worden benut.

Hierdoor profiteert u niet alleen van optimale warmteoverdracht, maar ook van minimaal warmteverlies! Dankzij deze zeer geavanceerde techniek is de Intergas Xtreme 36 als winnaar uit de test gekomen bij de consumentenbond in 2018. Ook andere modellen van deze fabrikant hebben al meerdere malen in de top drie gestaan bij te test van de consumentenbond.

 

 

Warmte winnen met Intergas!

Met de warmtewisselaars wordt warmte teruggewonnen. Dit komt onder andere door het afkoelen van verbrandingsassen. Daarnaast wordt de warmte die overblijft gebruikt om tapwater op te warmen. Dankzij de geavanceerde techniek van de Intergas Xtreme 36 is er veel minder energie nodig om het water te verwarmen. Hiermee wordt een rendement van maar liefst 122% behaald. Het maakt hierbij niet uit hoe groot uw huishouden is, want ook bij een kleine tapbehoefte wordt gemakkelijk een rendement van 110% behaald. In wat voor huis u ook woont, u kunt gegarandeerd besparen!

 

 

Kenmerken van de Intergas Xtreme 36

We hebben de kenmerken van de Intergas Xtreme 36 voor u op een rijtje gezet:

 

 • Energielabel A: verwarming + warmwater
 • Warmtewisselaar van aluminium
 • 826 mm x 450 mm x 277 mm
 • cap. Verwarming: 32,1 kW
 • Warmwaterklasse CW5
 • Excentrische rookgasafvoer
 • 36 kg gewicht
 • OpenTherm communicatieprotocol

 

Wilt u nog meer weten of graag verschillende Intergas ketels met elkaar vergelijken? Wij helpen u graag! Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

 

De Intergas Xtreme 36: de prijs bij Ge-Wo

Wilt u een Intergas Xtreme 36 kopen en bent u er zat van om te veel te betalen? Wij geven u groot gelijk, want waarom zou u meer betalen dan nodig is? Bij Gewoshop staan drie dingen altijd voorop: kwaliteit, snelheid en service. Daarnaast willen wij onze prijzen laag houden.

U vindt bij ons 100% nieuwe producten met volledige garantie, voor een prijs die gemiddeld tot 30-50% lager ligt dan bij onze concurrenten. Hoe dit kan? Wij kopen altijd grote partijen in en hierdoor zijn wij in staat om onze klanten scherpe prijzen bieden. Benieuwd naar de Intergas Xtreme prijs? U betaalt bij ons slechts een aanbiedingsprijs van €1.199,- in plaats van €1.350,-

 

De voordelen voor u op een rijtje
Bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij hebben de voordelen van de Intergas Xtreme 36 cw5 nog even voor u op een rijtje gezet:

 

 • Beter voor het milieu
 • Energiebesparend
 • Lagere kosten
 • Maximaal comfort
 • Strak eigentijds design
 • Extreem hoog rendement!

 

Wilt u profiteren van een lage prijs? Kies van voor Gewoshop!

 

 

Ons assortiment

U vindt bij ons naast de Intergas Xtreme 36 variant ook de Intergas Hre. Deze combi compact ketel bieden wij in verschillende types aan. Kenmerkend aan deze variant is het lage gasverbruik en de compacte afmeting. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende Intergas HR Eco ketels. Deze variant is voorzien van een zelflerende eco-stand en is ultiem in energiebesparing. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag met het vergelijken van verschillende opties, zodat we goed kunnen kijken wat het beste bij u en uw gebruik past.

Daarnaast kunt u bij ons ook verschillende bijpassende onderdelen en de comfort touch thermostaat kopen. Deze zijn bij ons in twee kleuren verkrijgbaar: zwart en wit. Dit apparaat is eenvoudig te installeren en staat ook nog eens prachtig in uw woonkamer! De thermostaat werkt enkel met ketels die ondersteund worden door smart power. Hiermee is de comfort touch zeker toepasbaar op de Intergas Xtreme 36.

 

 

De Intergas Xtreme 36 cw5 bestelt u eenvoudig online!

Het maakt voor ons niet uit of u een installateur bent of een particulier. U kunt bij ons alle producten eenvoudig online bestellen tegen scherpe prijzen. Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Bij ons vindt u altijd een Intergas Xtreme 36 aanbieding! Wij bieden geen specifieke actie op Intergas, maar bieden altijd een prijs die lager is dan de gemiddelde aanbieding. Intergas vindt u bijna nergens goedkoper!

U profiteert bij ons altijd van gratis verzending bij bestellingen boven de €150,- exclusief btw. Hieronder betaalt u slechts €6,95 verzendkosten. Ook wanneer u meerdere producten in één keer besteld. Bij grote bestellingen nemen wij vooraf altijd even contact met u op om te overleggen. De producten worden altijd verzonden met PostNl of met FRL. Hierbij ontvangt u altijd een Track and Trace code, zodat u precies weet wanneer u uw pakketje ontvangt. Let wel, wij leveren enkel bestellingen in Nederland.

De Intergas Xtreme 36 – Extreem hoog rendement op tapwater!