Gratis verzending boven €150,-
Betalen via iDeal en PayPal
Altijd de beste aanbiedingen
MENU

Retourneren

Retour
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien er verzendkosten zijn betaald) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via
webshop@ge-wo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Materiaal retour
Wilt u materiaal retour sturen? U kunt materiaal alleen retour sturen op vertoon van uw kassabon.

Retour radiator
Indien u een radiator retour wil sturen/brengen dient deze in de originele verpakking retour gestuurd/gebracht te worden. Zodra de radiator niet in de originele verpakking retour wordt gestuurd/gebracht kunnen wij niet het gehele bedrag retourneren.

Retour vloerverwarmingsbuis
Indien u vloerverwarmingsbuis retour wilt sturen/ brengen dient de buis in de originele verpakking retour gestuurd/ gebracht te worden. Alleen volle rollen dienen retour gestuurd/ gebracht te kunnen worden met officiële aankoop bon.

Garantie
Producten van Ge-Wo worden geleverd met 2 jaar garantie. Met uitzondering op 2e keus en partij artikelen, en tenzij anders aangegeven bij de producten. Op 2e keus en partij artikelen geldt een garantieperiode van 30 dagen, tenzij anders aangegeven.

Adres:
Gewoshop
Mûnestrjitte 14A
9269TW Feanwâlden
Webshop@ge-wo.nl
0511-705260
KVK: 58127534
BTW nr: NL.852886615

 

Googleformulier

Formulier voor herroeping

Onze merken

© Copyright 2019 Ge-Wo

De waardering van www.ge-wo.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 591 reviews.